Arriba la tardor i nosaltres baixem els preus per a tu! Gaudeix de la costa i el mar durant un cap de setmana al millor preu!

Apartaments Cap de Setmana a Platja d'Aro o Sant Antoni de Calonge

Els apartaments a Platja d'Aro i Sant Antoni de Calonge són ideals per a famílies i amics que vulguin passar un cap de setmana de desconexió en uns dels pobles de mar més turístics i animats de la Costa Brava ... Perquè l'estiu encara no ha acabat! Tu tries: prop de la platja, amb piscina, amb vistes al mar ... Apartaments ideals per improvitzar, regals sorpresa o escapades en parella!

Apartaments de cap de setmana a prop de la platja!

El dos municipis ofereixen ofereix una proposta d'oci on l'esport i les activitats relacionades amb el mar s'erigeixen com a protagonista indiscutible: en un radi de 25 km trobem els millors clubs de golf de la Costa Brava, pistes de tennis, possibilitat de practicar tot tipus d'esports nàutics així com senderisme, les boniques Vies Verdes per practicar el ciclisme o gaudir de tarda d'aproximació al món de l'ornitologia al Parc dels Estanys. No hem d'oblidar tampoc que a tots dos municipis podreu gaudir de la millor cuina i gastronomia empordanesa!

La privilegiada situació geogràfica, vora el mar, la bellesa de les seves platges i cales idíl·liques, el bonic Camí de Ronda i la quantitat de comerços, l'àmplia oferta nocturna i d'oci són alguns dels principals atractius de Platja d'Aro i Sant Antoni de Calonge.

Ambdós municipis són també Destinacions de Turisme Familiar, ideals per escapades de cap de setmana amb els mes petits ja que tindran sempre a disposició una variada oferta d'oci.

Tots dos pobles també compten amb molt bones connexions amb ciutats com Barcelona o Girona. La seva bona comunicació els converteixen en un punt de partida immillorable per descobrir les poblacions i els paratges més atractius de la Costa Brava, de l'Empordà i si ho desitja, de tota la província de Girona.