apartaments per a ciclistes a girona

Destinació ciclista de Girona

Ryder Hesjedal, Sam Bewley, Luke Durbridge, David Millar ... Saben bé: Girona és una de les millors destinacions per als ciclistes. Posem la marca DTE (Destination Tourisme Sportif) que posiciona a Girona com a destinació turística i adaptada a les necessitats dels atletes, que busquen dur a terme les seves sessions formatives i millorar el seu rendiment tècnic i físic.

Informació sobre xarxes esportives properes:

botigues de reparació i lloguer, transport d'equipatges, roba ciclista.

Lloguer a prop de les vostres rutes i àrees d'interès

Restaurants que ofereixen menús rics en fruites i verdures, carbohidrats ...

Rutes de vies verdes, camps de golf, paddels i tennis a la regió i els principals llocs d'interès turístic

Transport de viatges

Targeta emesa al client durant la seva estada

Vies de mar i de muntanya: bella escapada al nostre territori

Descobriu una de les regions més boniques i tranquil·les: podeu planificar les vostres rutes a la xarxa abans de la vostra arribada i triar el vostre nivell de dificultat.

El Gironès és una regió amb un patrimoni històric i passat: vestigis de la prehistòria al costat de vinyes, volcans, llacs i santuaris mil·lenaris, murs i valls romans, pobles medievals ...

La nostra gastronomia i vins DO són ​​de gran qualitat

No et perdis ... Secrets amagats a la natura

Productes locals, petites esglésies romàniques amagades enmig de res, petjades d'homes del passat, petits pobles sense cotxes o el temps s'aturen ... O ciutats històriques amb encantadores botigues i museus. Aneu de compres o descanseu al barri vell de Girona amb una cervesa sense alcohol ... Prova-ho!