Platja d'Aro és una ciutat amb una gran activitat comercial i una àmplia oferta turística per poder descobrir totes les possibilitats que ofereix el mar barrejat amb la seva història. Gaudeixi d'aquest poble costaner amb la seva familia al millor preu.

Els nostres apartaments estan situats prop del mar i a pocs metres de la zona comercial del poble. Disposen de parking exterior gratuit i compten amb un preu per dia i persona a l'abast de tothom!

Troba el teu apartament a Platja d'Aro per les millors vacances en família!

Platja d’Aro és també coneguda per la seva interessant oferta de sol i platja, discoteques, sales de festes, restaurants, centres comercials, parks aquàtics i naturals.... Les propostes que ofereix són inesgotables! Podreu gaudir d'una temperatura agradable i un clima càlid durant tot l'any. Visiti la nostra costa, descobreixi la gastronomia i vins D.O Empordà, recorri els camins de ronda o faci un tast cultural a qualsevol dels famosos jaciments arqueològics de la zona.

Castells, llegendes, vinyes, museus i unes increïbles vistes de la costa catalana han acompanyat al llarg del temps a artistes com Salvador Dalí, Josep Maria de Sagarra, Josep Pla... Descobreixi l'encant de la nostra terra marinera!