apartaments per llogar al barri vell de girona

Apartaments i estudis de lloguer turístic al Barri Vell de Girona | preu per persona i nit

Reserva amb regal segur! Fes la teva reserva d'allotjament a Girona i et regalem la visita al fantàstic Museu del Cinema*

El Barri Vell de Girona és un dels punts turístics més importants d'Europa, comptant amb elements monumentals únics al continent com el Call Jueu. Es troba delimitat per l'anomenat Passeig de la Muralla i entre els monuments més visitats destaquen la Catedral de Girona que és la més ampla del món en estil gòtic, la Basílica de Sant Feliu o el Museu de Sant Pere de Galligants. Coneguda com la ciutat dels 4 rius Girona és famosa per les seves llegendes i tradicions, com la divertida del Cul de la lleona.

 

promocions girona juny

A dues passes del Barri Vell de Girona podreu contemplar les famoses i colorides Cases de l'Onyar, a través del Pont de Ferro o de les Peixeteries Velles -construït per Eiffel- o el Pont de Pedra. Al Pont de Pedra trobareu a més la parada principal del Tren turístic de Girona, que fa la ruta ideal per descobrir el nucli antic de la ciutat. Al pont, tot esperant el trenet, trobareu de ben segur l'enclau ideal on podreu inmortalitzar una preciosa postal com a record de la vostra visita.

*promoció vàlida per estades fins el 30 de juny. Preu habitual per entrada adult 5€. Sol.licita les teves entrades a sinfo@girorooms.com quan confirmis la reserva!