Trobarà molts racons per explorar com el Barri Vell, una zona tranquil·la i amb encant. Però no només això, també és una ciutat amb molta vida i activitats, Girona és la ciutat dels rius i ciutat de festivals. Alguns dels punts que no es poden deixar de veure són la Catedral de Santa Maria, el Museu del Cinema, el Barri Jueu, els Banys Àrabs o la basílica de Sant Feliu.

D'altra banda, Girona també disposa d'una de les principals estacions de tren i AVE de Catalunya, que enllaça amb totes les línies, i un bon transport públic que ens permetrà moure'ns fàcilment per la ciutat si no disposem de cotxe. Tot i així, Girona és una ciutat de passeig fàcil i es pot arribar a peu a tot arreu. No busquis més, aquí tens els millors apartaments al Barri Vell de Girona i al centre de la ciutat!

Els allotjaments de lloguer turístic a Girona estan a només 5 minuts del centre de Girona i a uns 15 minuts de l'estació d'autobusos i de la de tren. Girona és una de les ciutats catalanes amb més història i cultura, la vols conèixer?