El Llac de Banyoles

En barca, catamarà, nedant, en tren o tot passejant. El llac de Banyoles es pot gaudir tot l'any!

+ info

NaturalWalks

Ens hem allunyat de la terra, i un dels efectes és que no coneixem el nom de les plantes i, encara menys, el seu ús a la cuina. Hi ha un moviment que mira de refer aquest camí perdut, dins de la tendència del menjar saludable.

L'Evarist és botànic i cada setmana surt a descobrir noves plantes per utilitzar-les a la cuina.

Ens acompanyes? :)

+ info

Ennatura't

Descobrint el nostre territori mentres practiquem qualsevol activitat física, ens permet observar la bellesa del paisatge i del patrimoni cultural i artístic de cada zona, perfectament integrat en el medi natural.

+ info

Les mil i una activitats

Belluga't pel gironès amb les múltiples activitats que hi ha per fer en plena natura i descobreix el que la nostra terra té per oferir-te!

+ info

Segway pel gironès!

Apunta't a aquesta original proposta per descobrir els millors paisatges del gironès! 4 rutes diferents amb segway a través de la natura dels municipis de Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis.

 

 

+ info

La Vall de Sant Daniel

Una de les zones verdes més importants i boniques de Girona és la Vall de Sant Daniel i el seu magnífic monestir romànic de 1.000 anys d'antiguitat

+ info

Senderisme a la Costa Brava

Descobreix les mútliples rutes amagades de la Costa Brava i els paisatges marítims de la nostra terra

+ info

La ruta de la pedra de Girona

La ruta de la pedra de Girona recorre per la zona de les Pedreres que está situada a la zona est de la ciutat, a tocar del Barri Vell.

 

+ info

Circuits d’orientació a Girona

Els circuits d’orientació permeten descobrir els racons de la ciutat de Girona d’una manera divertida i saludable. N'hi ha quatre i si en completeu un, podreu participar en un sorteig.

+ info

Vies Verdes de Salt

Girona a més del seu llegat històric i cultural té un munt de paisatges naturals per conèixer. Us presentem una ruta, que es realitza molt a prop de la ciutat on podreu descobrir un nou paisatge i conviure amb la natura amb tota la seva explendor

+ info